Over ons

Bianca Honhoff: “Ik ben in 2002 begonnen in het beveiligingsvak en heb dit eigenlijk nooit meer losgelaten. Het is een vak vol passie en uitbreidingen. Ik heb van alles gedaan: van object, winkel, meldkamers, CCTV, helpdesk tot inbraakinstallatie en het geven van opleidingen. Er is altijd wel wat nieuws te leren in dit vak. Zo heb ik besloten om mijn kennis vol passie over te dragen aan een ander en ben ik een opleidingscentrum begonnen.”

Inmiddels doet Bianca het niet meer in haar eentje en brengen we onze passie over met een heel team. Met dit team verzorgen we niet alleen opleidingen, maar doen we ook inspecties van nooduitgangen, veiligheid, brandveiligheid en geven we inlichten over ‘hoe veilig woon ik’ en ‘hoe veilig is mijn bedrijf’. Je denkt waarschijnlijk net als anderen: mijn bedrijf is veilig, maar elk bedrijf kan altijd veiliger. Uiteindelijk kan dit vaak ook nog schelen in de premie van de verzekeringen als jouw woning of bedrijf beter beveiligd is.

Alle instructeurs van BB Safety Opleidingen zijn NIBHV gecertificeerd en hebben altijd up to date kennis van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied.

 

Wil je meer weten over BB Safety Opleidingen? Neem dan gerust contact met ons op.